Készüljön föl előre!

Mielőtt felkeresi Központunkat, a gördülékeny adminisztráció és a konzultációra való nyugodt felkészülés érdekében kérem,

olvassa el Tájékoztató és beleegyező nyilatkozatunkat!>>

 

A vizsgálat előtti kérdésekről, a megfelelő válaszokról, a vizsgálat alatti teendőiről,

az arra való felkészülésről talán minden fontosat elolvashat az egyedülálló www.proktológus.hu oldalon.

Szeretettel várjuk budapesti Aranyér Központunkban!

Bejelentkezés munkanapokon 9-18 óráig:

+3630-868-0244

Budapesti Aranyér Központunk címe:

1024 Budapest, Lövőház utca 24. félemelet 5. (8-as kapucsengő)

További információk (árak, térkép) a budapesti Aranyér Központunkról>>

Szeretettel várjuk székesfehérvári Aranyér Központunkban!

Bejelentkezés munkanapokon 9-18 óráig:

+3630-868-0244

Székesfehérvári Aranyér Központunk címe:

8000 Székesfehérvár, Budai út 316.

További információk (árak, térkép) a székesfehérvári Aranyér Központunkról>>

 

Bankkártya

Készpénzen kívül nálunk  már

bankkártyával is

fizethet.

Az önkéntes egészségpénztár a kért számla ellenében a díj összegét a páciensnek a későbbiekben utalja vissza. (Közvetlenül egészségpénztári kártyákkal való fizetés nem lehetséges.)

Központunk jelenleg a következő önkéntes egészségpénztárakkal kötött szerződést:

Allianz Hungária Egészségpénztár, Aranykor Egészségpénztár, Budai Egészségpénztár, Danubius Egészségpénztár, Dimenzió Egészségpénztár, Életút Egészségpénztár, Extra-Fit Egészségpénztár, Fitt Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár, Herendi Egészségpénztár, Honvéd Egészségpénztár, K&H Medicina Egészségpénztár, MKB Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár, NAVOSZ Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, Postás Egészségpénztár, Prémium (AXA) Egészségpénztár, Prov1ta Egészségpénztár, Questor Egészségpénztár, Servus Egészségpénztár, Tempo Egészségpénztár, Vasutas Egészségpénztár, Vitalitás Egészségpénztár, Vitamin Egészségpénztár

4 ok, amiért érdemes Aranyér Központunkat választania:

Az alapos szakértelem, figyelmes kedvesség szerintem mindenhol alapvető. Viszont mi arra törekszünk, hogy az aranyér-, proktológiai vizsgálatról való távozásakor Ön tisztába legyen mind a panaszait okozó betegségekkel, egyéb végbélproblémáival, a szükséges, az Ön életvitelébe leginkább beleillő kezelések értelmével és módjával, azok hatásaival, és a további megelőzés lehetőségeivel.

Mi komolyan vesszük Önt és panaszait.

Ha nem érezné úgy, hogy végbélbetegsége van, akkor is szíve joga van akár szűrés céljából is a végbélvizsgálatra. Ezt az igényét maximálisan tiszteletben tartva profi gyorsasággal, igényes aprólékossággal, de legendás gyöngédséggel történik a vizsgálat.

Vizsgálat és tapasztalat

A vizsgálat során nem csak az adott betegséggel, kezeléssel, és annak esetleges szövődményeivel kapcsolatos problémákra kínálunk egyénileg Önre szabott megoldást, hanem a jövőben tapasztalataink szerint esetlegesen kialakuló problémákat is megpróbáljuk felderíteni, és érdemi tanácsokat adunk azok elkerülésére. Írásbeli segítséget kap arról, hogy milyen, Ön által is vállalható változásokat tehet, és nekünk mit érdemes a későbbiekben tenni azért, hogy a legkevesebb végbélproblémája alakuljon ki a jövőben.

Kérdések, megbeszélés

Kikérdezzük, pontosítjuk, megbeszéljük, hogy mi az Ön panasza, miben okoz ez Önnek problémát. Milyenek a székelési, életmódi szokásai, milyen az életvitele, melyek a szükségletei.

Közösen átbeszéljük, Önnek milyen végbélbetegségei vannak, és ezek közül melyek és miért okozzák a problémákat. Elmagyarázzuk, hogy milyen megoldásokkal tudjuk az Ön panaszait okozó végbélbetegségeit meggyógyítani,  és együtt, partnerként eldöntjük, hogy ezek közül a legeredményesebben melyek, mikor, miért, hogyan illeszthetők be az életvitelébe, szükségletei közé leginkább.

Gyöngéd, de alapos vizsgálat + életviteli kérdések + a megfelelő kezelési eljárás kiválasztása + szövődmények esélyének csökkentése = egyéni, az Ön életvitelhez leginkább illő, biztonságosabb kezelés

Kíméletes, de alapos végbélvizsgálat során felfedjük a panaszai alapjául szolgáló tüneteket, végbélbetegségeket, és kiderítjük, hogy melyek azok, amelyek az Ön problémáit okozzák. Megvizsgáljuk, mivel lehet ezeket a betegségeket kezelni, az állapotából adódó szövődményeket megelőzni, esélyüket csökkenteni. Mindezek figyelembe vételével felállítjuk az Önnek legmegfelelőbb kezelési sorrendet.

Egy mondatban: A gyógyító gondoskodás.
Úgy gondolom, Aranyér Központunk mottója az igényes emberi kapcsolatokról, egyéni problémák professzionális tájékoztatásáról, gyógyításáról, élethelyzetek minőségi megoldásáról szól. Vendégeink véleménye Központunkról:

 Célunk

A talált végbélbetegségek gyógyítása a páciens állapotához, életviteléhez, körülményeihez igazodik, ezért kezelési javaslatunk minden esetben személyre szabott, egyedi kell legyen.
Célunk, hogy a különböző végbélbetegségekben szenvedők lehető vendégeink legnagyobb hányadát egyszerűbb, kíméletesebb módon, de hatékonyan gyógyítsuk meg anélkül, hogy ehhez kórházi befekvés, a munkából és a megszokott életvitelből való kiesés váljék szükségessé. Műtétet csak igen ritkán, a legszükségesebb esetekben javasolunk és a lehető legkevesebb szövetroncsolással végzünk. Sem vendégeink rendszeres fél-egyévente történő kúpokkal való ellátása, sem a kórházi műtőbe csábítása nem célunk.

Bizalmi, partneri viszony, amire törekszünk

ev_magan_logo1Érdemi felvilágosítást és válaszokat adunk a vendégeink kérdéseire, az emellett kialakuló partneri, bizalmi viszony nagyban elősegíti a kezelések sikerességét. Ez mindannyiunk közös érdeke. A megnyugtató, diszkrét környezet, az emberséges bánásmód, az alapos, de kíméletes vizsgálat és a speciális technika ishozzájárul vendégeink nagyfokú megelégedettségéhez. Ennek bizonyítéka, hogy 2014-ben Központunk annak ellenére nyerte el az Év Magánrendelője verseny szakmai díját, hogy kellemetlensége miatt az aranyérrel kapcsolatos szakterület nem tartozik a legnépszerűbbek közé.

Proktológia. Ambuláns kezelések

A Központunk által alkalmazott, egyénre szabott eljárások lehetőség szerint a kórházi műtétnél kevésbé fájdalmasak, kisebb roncsolással kezelik a betegségeket a kórházi műtéthez hasonló, sokszor nagyobb sikerrel. A megterhelés, a panaszok és a komplikációk előfordulásának csökkentése céljából a teljes gyógyuláshoz vezető kezelések sok esetben több alkalommal történnek. A kezelések között eltelt hosszabb szünetek legtöbbször nem jelentenek problémát, a kelleténél rövidebbek viszont a gyógyulás szempontjából hátrányosak lehetnek, ezért nem javasoltak.

A kezelés díja a talált betegségtől és annak fokától, a megfelelő kezelés(ek) fajtájától, számától függően egyedileg alakul.

 

Előnyök, hasznok és hátrányok, ellenjavallat

Az akár pár perces, egyénre szabott proktológiai eljárások előnye a kórházi kezeléssel szemben a kisebb megterhelés mellett, hogy műtéti előkészítés (bélmosás, beöntés, hashajtás) a beavatkozásokhoz általában nem szükséges.

Az Ön haszna mindebből az, hogy kevés megkötéstől eltekintve a mindennapi életvitelét, munkáját a kezelések között is folytathatja, kevesebb megkötéssel, lemondással, kellemetlenséggel, a saját életét szabadon élve gyógyulhat ki betegségéből.

A proktológiai kezelés hátránya, hogy összességében nem ritkán tovább tart, a fokozott, partneri együttműködés a kezelőorvos, -asszisztens és a páciens között vendégeinkre felelősséget ró.
Nem javasolt a járóbeteg kezelés többek között időszakosan sem elhagyható véralvadásgátló szedésekor, végstádiumú aranyérbetegségben, nem megfelelően közreműködői kapcsolat esetén, valamint, ha a kezelés esetleges szövődményei esetén a sürgős kórházba szállítás feltételei nem adottak.

 

Áraink, vizsgálati díjaink


 

Ha a vizsgálatról, kezelésről alkotott vágyai, elképzelései, céljai a mienkével azonosak, Önt is várjuk szeretettel Központunk elégedett vendégei közé!

Call Now Button Jelentkezzen be most!