Biztos, hogy aranyér?

aranyér kialakulása | aranyér tünetei | aranyér megelőzése | aranyér kezelése

Az aranyér gyógyítása, a belső aranyér műtét nélküli kezelése manapság már jól bevált módszereken alapul. Ezek sokkal kevésbé kellemetlen mellékhatásokkal járnak, mint az aranyér műtétje. Ráadásul ezek az aranyér kezelések legtöbbször a mindennapi életvitelünkbe nagyobb áldozat nélkül beilleszthetőek.

 

De biztos, hogy aranyér okozza aranyér panaszát?

Az aranyér tüneténeknek tulajdonított panaszokat -mint a fájdalom, a vérzés, a viszketés, szorulás- leggyakrabban más végbélbetegség okozza, mint pl. a végbélrepedés és a különböző gyulladások, fertőzések. Ilyenkor az esetleg valóban meglévő aranyér gyógyítása -akár gyógyszeresen, akár sebészileg- az aranyérre fogott panaszokat nem csak hogy nem szünteti meg, de sokszor még fokozza is! Emiatt mondják sokan, hogy az aranyér  a kezelés után rosszabb lesz. Sokszor csak a panaszt okozó betegség egyénre szabott kezelésével és nem az aranyér műtéttel teljes gyógyulás érhető el. Ezért is fontos a teljes proktológiai szakvizsgálat alatt az “aranyér” probléma okának pontos, szakszerű felderítése.

Nem biztos, hogy aranyér okozza aranyér panaszát, erről Aranyér blogomban olvashat>>>

Az aranyér

Az aranyér, az aranyérbetegség a végbélben annak tökéletes zárásáért felelős a belső aranyér párnákban normálisan is megtalálható visszér-fonatok kóros mértékű kitágulását, megnyúlását jelenti.

Az aranyér kialakulása, elhelyezkedése több típusba sorolható, a különböző típusú aranyerek kezelésének lehetőségei is alapvetően mások.

Az aranyér fajtáiról Aranyér blogomban olvashat>>>

Aranyér kialakulása, aranyér tünetei

Aranyér kialakulása - Tovább>>

Aranyér terhesség, szülés alatt - Tovább>>

Aranyér tünetei - Tovább>>
Külső aranyér - Tovább>>

Milyen teendőink vannak az aranyérrel kapcsolatban?

Aranyér megelőzése - Tovább>>
Aranyér öngyógyítása: krémek, kúpok - Tovább>>
Aranyér kezelése, gyógyítása - Tovább>>

Mit mondanak Aranyér Központunkról vendégeink?

Vélemények rólunk, olvasgasson bele!>>
Call Now Button Jelentkezzen be most!